CO2‐neutrale schuurwoningen

Exclusieve woning, all-inclusive prijs

Uw eigen droomhuis, voor velen schijnbaar een onbereikbaar doel. Bij Robuusteiken is het huis van uw dromen veel dichterbij dan u denkt! Wij hebben een unieke schuurwoning ontworpen met een exclusieve rieten kap. De woning bouwt Robuusteiken volledig ecologisch, en daarmee voldoet deze aan de Rabo GroenHypotheek.

renders-schuurwoning-riet-1-foto.jpg
De art impressie geeft een indruk van de schuurwoning.

We werken samen met Mijn Makelaar die woningen verkopen en aankopen als kracht heeft. Gezamenlijk brengen wij uw ecologische droomwoning dichterbij dan ooit. We bieden deze aan als standaardwoning met opties. Vergelijk het met de aanschaf van een auto. U kiest een model en een standaarduitrusting en daarbij zijn allerlei opties mogelijk, passend bij uw wensen en budget. Ook zonder de extra opties is de Robuusteiken woning al een fantastisch droomhuis, waar authentieke sfeer en modern comfort prachtig samenkomen!

Schuurwoning met sfeervolle rieten kap of pannendak

Deze trendy schuurwoning heeft een heerlijke leefruimte, drie slaapkamers en twee badkamers. De ruime vide geeft veel lucht en licht en biedt samen met de natuurlijke isolatie een heerlijk woonklimaat. De woonkamer is met z’n 45 vierkante meter royaal te noemen. Ziet u zichzelf al zitten bij de houtkachel in uw eigen droomwoning?

schuurwoning.jpg
Een dwarsdoorsnede en plattegronden van de benedenverdieping en de eerste verdieping met vide.

Eikenhout leeft

Basis van deze trendy schuurwoning zijn de dragende eikenhouten gebinten. Robuusteiken is de enige in de wereld die werkt met gebogen gebinten. Het eikenhouten gebint creëert een unieke sfeer in de woning en draagt bij aan een bijzondere warmte. Dat is ook een van de kenmerken van een Robuusteiken woning: veel aandacht voor licht en warmte.

Ambachtelijke bouw

Robuusteiken heeft zijn toegevoegde waarde door de echte ambachtelijke manier van bouwen. In een tijd waarin pure materialen en duurzame projecten steeds meer de trend zijn, is dit een bouwwijze die uw aandacht verdient. We werken met pen-gatverbindingen en haaklassen. De haaklassen dienen om twee balken in elkaars verlengde te verbinden. We gebruiken toognaalden om de pen-gatverbinding te borgen.

Tour door het huis in 3D

3d-tour.jpg

Waardevolle investering

Een Robuusteiken woning is een waardevolle investering, onze ecologische bouw is onderhoudsvriendelijk en goed voor de gezondheid. Robuusteiken werkt met natuurlijke bouwisolatie. Dat is optimaal temperatuur- en vochtregulerend. Omdat het van natuurlijke vlasvezels is gemaakt die hun vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen ook als isolatie behouden.

Eersteklas materiaal

Robuusteiken kiest uitsluitend voor eersteklas materiaal. Wij kopen hout in via zagerijen uit Duitsland, België en natuurlijk Nederland. Het hout in het zichtwerk is óf eersteklas eiken óf eersteklas lariks. Als bouwhout hanteren we eersteklas vuren. De overige materialen die wij gebruiken zijn altijd authentiek. Denk hierbij aan eiken kozijnen en aan een eiken binnenbetimmering. Eikenhout leeft, brengt sfeer, is duurzaam, maar bovenal ijzersterk. U kunt als particulier een Robuusteiken woning aanschaffen en ook architecten of projectontwikkelaars kunnen bij ons terecht voor dit unieke concept. Wij bouwen voor mensen met een droom, die we werkelijkheid gaan maken!

Zware fundering

Robuusteiken verzorgt ook het fundament van de woning. De fundering die wij verzorgen past bij het type bouw. Wij leveren robuuste, zware funderingen volgens de daarvoor geldende normen. Hierdoor gaat een Robuusteiken woning extra lang mee. Wij zeggen altijd: ‘minstens 100 jaar’. Het gebintenstel maakt deze schuurwoning zelfs aardbevingbestendig.

Tien redenen om voor deze Robuusteiken schuurwoning te kiezen:

  • Levensloopbestendige woning
  • Heerlijke leefruimte: 675 m3 en 140 m2 gebruiksoppervlak
  • Ruime vide die lucht en licht geeft
  • Het is een trendy schuurwoning
  • U heeft twee badkamers en drie slaapkamers
  • Eikenhouten gebinten, uniek in de wereld
  • Royale woonkamer van 45 m2
  • Sfeer gegarandeerd met houtkachel
  • Prettig woonklimaat met natuurlijke isolatie
  • Een exclusieve rieten kap of pannendak naar keuze

Naast bovengenoemd type schuurwoning T140 (140 m2 gebruiksoppervlak) hebben we ook de typen T120 en T160 die net wat kleiner (120 vierkante meter) of net wat groter zijn (160 vierkante meter). Geheel passend bij uw gezinsgrootte en wensen of passend in uw bouwproject.

Aantrekkelijke prijs

De prijs van deze trendy schuurwoning is aantrekkelijk. Robuusteiken zet zich in om ecologische bouw bevorderen. Uw duurzame woning is dichterbij dan u denkt!

De T140 is in uw bezit vanaf € 388.000 inclusief BTW 21% en all-in. Robuusteiken bouwt een complete woning voor u, op basis van een pannendak, inclusief budget voor twee badkamers, keuken en een duurzame installatie. Indeling van de woning gebeurt in onderling overleg.

Bouwpartners:

heilijgers.jpg logo-blauwdruk-021017.jpg

 

Plattegronden begane grond en verdieping

De schetsen geven een indruk van de indeling van de Robuusteiken schuurwoning.

Meer weten over dit huis van uw dromen?

Wij staan u graag te woord!

Neem contact op