Ecologische woning Eelderwolde

Deze prachtige woning in Eelderwolde is voorzien van ons kenmerkend gebogen gebint en is compleet gebouwd van Robuusteiken ecologische bouwelementen. Heerlijk wonen en door de natuurlijke isolatie goed voor milieu én portemonnee.

Wim-Heerke Spronk, commercieel directeur van Robuusteiken, is enthousiast dat op diverse locaties ecologische woningen verrijzen. Concrete stappen voorwaarts naar een groene bouwsector. ‘Wij hebben onder eigen label HSB-elementen ontwikkeld. Het zijn units die je naast elkaar kunt plaatsen in vrijwel elke gewenste opzet. Je koopt een ecologische woning die je zelf helemaal kunt samenstellen en naar wens uitbreiden. Het heeft de comfortabele en gezonde eigenschappen van een Robuusteiken villa, is bereikbaar én demontabel. De bewoners zijn blij met het prettige klimaat in de woning. Daarnaast helpen zij het milieu een handje. Ecologisch en comfortabel wonen gaan in Eelderwolde hand-in-hand. Dat bewijst deze prachtige woning.

Ecologische elementen

Robuusteiken Ecologische Bouwelementen levert ook aan de aannemerij en de voorschrijvende markt. We kunnen alleen de ecologische elementen leveren, woningen casco neerzetten of compleet afbouwen. Net wat de klant wenst.

Ook in Noordwijkerhout, Eemnes, Mierlo en Almere is Robuusteiken ecologisch aan het bouwen. Houd onze website in de gaten om de resultaten te zien.